Balmain Hair – er en av de ledene aktørene innen hårbransjen, med over 40 års erfaring med løshår, hair extensions og care & styling. Som en del av Balmain Hairs arv, fra Paris’ kjente motehus, velger også mange moteskapere internasjonalt å arbeide med kolleksjonen Balmain Paris Hair Couture – for å kunne presentere sin styling sammen med de beste redskapene for catwalk-looken. Balmain samarbeider med mange spennende motedesignere fra Paris, Amsterdam, New York og Shanghai m.fl.

Balmains produktportfefølje med løshår og Care & Styling er skapt ut fra mote og skjønnet samt stor erfaring fra motevisninger og styling backstage.

Velkommen til å titte inn bak kulissene i Balmains verden…

Noe av Balmains produkter

Hair Dress

Hair Dress – perfekt produkt for rask utfylling og mer volum. Hair Dress er festet til en tynn nylontråd som enkelt påføres over eget hår og festes med 2 stk. hairloc clips (mini-clips) i nakken.

Hår: 100 % ekte hår og Memory®hair.

Fill-in extensions

Fill-in gir volum, farge, struktur og lengde til håret. Fill-ins påføres ved hjelp av varmetang, en skånsom metode som ikke sliter på eget hår. Med Fill-in i ulike hårnyanser kan du enkelt skape striper uten tradisjonell fargeteknikk. De er enkle å sette på – og like enkle å fjerne hvis kunden ønsker å bytte farge.

Hår: 100 % ekte hår

Double Hair

Prøv Balmain Hair – Double Hair! Med dette produktet får du tre påføringssystemer i én pakke: voksfeste, mikroringer og klips. Noe som gir maksimal fleksibilitet for deg som frisør! Med Double Hair kan du raskt endre både tykkelse og lengde, samt skape stilfulle fargeeffekter.

Hår: 100 % ekte hår

Care & Styling

Balmain Care & Styling passer både til frisør og stylister, session-stylister og kunder. Felles er ønsket om å finne en serie som skaper beste forutsetninger for et enda vakrere hår!

Er du interessert i Balmain Hair, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med extensions?
Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.