hårleverandør for frisører

hårleverandør for frisører

Er du frisør og ønsker å samarbeide med oss?

Er du frisør og ønsker å få tilgang til Skandinavias største utvalg av løshår og tilbehør? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss!

Kontakt oss på telefon:

219 39 620

Vår telefon er åpen på hverdager 08.30-17.00.

E-mail: info@carlmlundh.no

For å bli forhandler av våre hårprodukter må du være registrert som næringsdrivende, samt være frisør eller stylist. Ring oss, så registrerer vi deg som kunde.

Hjertelig velkommen til Carl M Lundh Norge!

Skal du sende oss en pakke?
Send til:

Carl M. Lundh Norge
c/o iFokus AS
Elveveien 36
3262 Larvik

📌 Informasjon: kontoret vårt flytter.

Fra 1/6 har vi ny adresse til vårt kontor:
Carl M Lundh Norge
Borgejordet 80
3269 Larvik

Bli en brand store

Vi tilbyr alt fra helhetskonsept med Brand Store til at du som frisør arbeider sortimentsbasert med for eksempel extensions, parykker eller løsninger for tynt hår. Det som passer for deg og din salong, rett og slett.

Bli en brand store

Vi tilbyr alt fra helhetskonsept med Brand Store til at du som frisør arbeider sortimentsbasert med for eksempel extensions, parykker eller løsninger for tynt hår. Det som passer for deg og din salong, rett og slett.

Bli en Balmain-salong

Bli en Brand Store og en del av Balmain Paris Hair Couture – en av verdens mest eksklusive aktører innen mote og hår. Balmain har en egen evne til å kombinere løshår med de siste trendene, noe som gir en unik produktportefølje med extensions, løshår og den eksklusive hårproduktserien Balmain Care & Style.

Bli en SHE salong

Bli en Brand Store og en del av italienske SHE – som er en internasjonalt kjent aktør innen hair extensions og tilbyr et bredt sortiment av det meste innen extensions, keratinvoks, tapehår og trenser. SHE är bland annat känd för sin otroliga färgpalett, med över 90 olika hårnyanser.

Bli en parykksalong

Har du kunder som lider av alopeci eller hårtap på grunn av cellegiftbehandling? Ønsker du å utvide salongvirksomheten til å kunne tilby samtlige kunder flere muligheter til mer hår? Da er en supplerende parykkvirksomhet en god investering. I tillegg til et spennende sortiment og økt omsetning i salongen gir parykker deg også flere fornøyde kunder.

Vil du begynne å jobbe med parykker i salongen din? Kontakt oss for informasjon om opplæring og sortiment.

Bli en spesialist på løsninger for tynt hår

Har du kunder som begynner å bli tynne i håret, eller som har mannlig eller kvinnelig hårtap rundt issen? Utvid salongens tjenester ved å tilby kundene en bred portefølje med produkter for tynt hår. Med dagens effektive løsninger og metoder har alternativt hår en selvskreven plass i den moderne salongen.

Vil du begynne å jobbe med hårerstatninger i salongen din Kontakt oss for informasjon om opplæring og sortiment.