Vi er stolte over å presentere Aderans egen parykkolleksjon – Sentoo Collection. Kolleksjonen har sitt opphav i et europeisk samarbeid, der vi i fellesskap har utviklet en kolleksjon tilpasset våre europeiske forutsetninger i stil, frisyre og hårfarge.

Vi har full kontroll over hele produksjonen fra utvikling av produkt, modell, fiber/kvalitet og produksjon for å kunne sikre et virkelig bra produkt, med høy kvalitet, og som er verdt prisen. Vi jobber kontinuerlig med kvalitetskontroller for å kunne fortsette å levere en kolleksjon som svarer til de forventninger våre kunder stiller til en pen og komfortabel parykk.

Sentoo kolleksjoner

Premium

Sentoo Premium er en komplett kolleksjon i naturtro fiber med en eksklusiv finish og design. Konstruksjonen i en Premium er produsert med en unik detaljrikdom, med ekstra fin lace-front, mono og håndknyttet topp samt tresse i nakken – for beste passform og komfort. Premium-parykkene er også lette å bære for en behagelig følelse og naturlig look.

Fiber: syntetisk fiber

Lotus

Lotus-parykkene har lacefront med ulik konstruksjon i mono, håndknyttet eller tresser. Hver konstruksjon er tilpasset etter frisyre – for best mulig passform og komfort. Lotus har et eksklusivt utvalg, inspirert av våre bestselgere, for å gi kundene våre ytterligere mulighet til å finne akkurat den frisyren de ønsker. I tillegg til fantastiske frisyrer tilbyr Lotus også et stort fargeutvalg – som er en viktig del av Sentoo Collection.

Fiber: syntetisk fiber

Creative

I Creative finner du en mengde fine parykker av ekte hår i bra kvalitet og som er verdt prisen. Parykkene finnes i en rekke forskjellige hårlengder og utførelser samt i en rekke naturtro nyanser. Konstruksjonen er myk, med dobbelt mono-topp, håndknyttet og med lacefront – for et fint, naturlig hårfeste og god passform.

Fiber: ekte hår

Er du interessert i utvalget vårt av parykker, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med parykker?
Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.