Våre unike fibre!

Stiller kunden særlige krav til parykken, kan man velge en spesialbestilt parykk (såkalt skreddersydd parykk). Da har man muligheten til å få parykken designet etter eget ønske, spesialtilpasset til brukeren. Det kan også være aktuelt å skreddersy dersom man trenger andre størrelser enn dem som finnes under standard.

For våre spesialbestilte produkter tilbyr vi fibrene Cyberhair og V-hair. To helt unika fibre fra Aderans.

For å kunne legge inn en skreddersydd bestilling hos oss anbefaler vi at du har tatt kurset vårt i detta sortimentet – for å få de beste forutsetninger for en vellykket bestilling. Mer informasjon om våre kurs finner du på vår kursside eller på telefon 219 39 620.

Patenterte fiber – som føles som ekte hår

V-hair

V-hair – vår stolthet hos Aderans! V-hair, akkurat som Cyberhair®, er Aderans eget patenterte fiber der man på en effektiv og smart måte har kombinert fordelene fra ekte hår og vanlig fiber.

Den “intelligente funksjonen” til V-hair gjør at det har en evne til å reagere som naturlig hår, f.eks. på forandringer i temperatur, luftfuktighet osv. Naturlig hår blir mykere i fuktig luft og stivere i tørr luft. V-hair reagerer akkurat på samme måte! Derfor kan V-hair stort sett behandles som ekte hår uten at man merker noen forskjell mellom sitt eget hår og V-hair.

V-hair – enda bedre enn ekte hår

Gjennom sin tokomponents struktur (overflate/kjerne) føles og oppleves V-hair nesten som ekte hår. Lett å stelle og lett å forme. V-hair finnes i 2 forskjellige tykkelser som kan brukes separat eller blandet for å oppnå akkurat den struktur som passer kundens eget hår. Håret er mulig å omstrukturere ved hjelp av varmeverktøy: føner, krølltang og glattetang. Makstemperatur 160 º.

Skal kunden bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, f.eks. ved genetisk hårtap eller alopecia, kan man med fordel anbefale en skreddersydd parykk i V-hair eller Cyberhair. Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår. Cyberhair og V-hair er bare tilgjengelig til våre skreddersydde produkter.

For å kunne legge inn en skreddersydd bestilling hos oss anbefaler vi at du har tatt kurset vårt i dette sortimentet – for å få de beste forutsetninger for en vellykket bestilling. Mer informasjon om våre kurs finner du på vår kursside eller på telefon 219 39 620.

Cyberhair

Selv om vi har et bredt sortiment av parykker, finnes det kunder som på egen hånd vil designe sin frisyre eller trenger å skreddersy fordi de stiller andre krav til utforming eller størrelser.

Skal kunden for eksempel bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, f.eks. ved genetisk hårtap eller alopecia, kan man med fordel anbefale en skreddersydd parykk i ekte hår, Cyberhair og V-hair ». Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår. Cyberhair og V-hair er bare tilgjengelig til våre skreddersydde produkter.

Cyberhair er Aderans eget patenterte fiber der man har kombinert fordelene fra ekte hår og vanlig fiber – for å skape de beste forutsetningene for en både pen og holdbar parykk. Cyberhair tåler høy varme, akkurat som ekte hår, noe som gjør at man kan style med varme for et perfekt resultat. Samtidig har det fordelene fra det syntetiske fiberet og bevarer frisyre og hårfarge, uavhengig av vask, bad eller solens stråler. Dette gir til sammen en parykk som er ekstra fleksibel, slitesterk og pen nesten uavhengig av ytre påvirkning.

For å kunne legge inn en skreddersydd bestilling hos oss anbefaler vi at du har tatt kurset vårt i dette sortimentet – for å få de beste forutsetninger for en vellykket bestilling. Mer informasjon om våre kurs finner du på vår kursside eller på telefon 219 39 620.