Bli en brand store

Vi tilbyr alt fra helhetskonsept med Brand Store til at du som frisør arbeider sortimentsbasert med for eksempel extensions, parykker eller løsninger for tynt hår.

Hvis du vil vite mer om våre produkter og forskjellige brands – og hvordan du kan utvikle salongen din innen vårt sortiment, kontakt oss gjerne så forteller vi deg mer.

Bli en Balmain-salong

Bli en Brand Store og en del av Balmain Paris Hair Couture – en av verdens mest eksklusive aktører innen mote og hår. Balmain har en egen evne til å kombinere løshår med de siste trendene, noe som gir en unik produktportefølje med extensions, løshår og den eksklusive hårproduktserien Balmain Care & Style.

Bli en SHE salong

Bli en Brand Store og en del av italienske SHE – som er en internasjonalt kjent aktør innen hair extensions og tilbyr et bredt sortiment av det meste innen extensions, keratinvoks, tapehår og trenser. SHE är bland annat känd för sin otroliga färgpalett, med över 90 olika hårnyanser.

Bli en parykksalong

Har du kunder som lider av alopeci eller hårtap på grunn av cellegiftbehandling? Ønsker du å utvide salongvirksomheten til å kunne tilby samtlige kunder flere muligheter til mer hår? Da er en supplerende parykkvirksomhet en god investering. I tillegg til et spennende sortiment og økt omsetning i salongen gir parykker deg også flere fornøyde kunder.

Vil du begynne å jobbe med parykker i salongen din? Kontakt oss for informasjon om opplæring og sortiment.

Bli en spesialist på løsninger for tynt hår

Har du kunder som begynner å bli tynne i håret, eller som har mannlig eller kvinnelig hårtap rundt issen? Utvid salongens tjenester ved å tilby kundene en bred portefølje med produkter for tynt hår. Med dagens effektive løsninger og metoder har alternativt hår en selvskreven plass i den moderne salongen.

Vil du begynne å jobbe med hårerstatninger i salongen din Kontakt oss for informasjon om opplæring og sortiment.