SHE Hair Extensions er en internasjonalt kjent aktør innenfor hair extensions og tilbyr et bredt sortiment av det meste innenfor løshår – alt for å gi kvinner optimal mulighet til å få nettopp den frisyre de ønsker!

Et av SHE Hair Extensions fremste kjennetegn er kvalitetshår. Produktene fremstilles av Remy-hår, der hvert hårstrå følger samme retning som ens eget hår, og som bearbeides og behandles for å ivareta et naturlig mykt og smidig hår. SHE bruker bare 100 % ekte hår, og garanterer både kvalitet og sikkerhet med produktet. SHE er sertifisert ifølge ISO 9001 og garanterer derfor høy kvalitet og utførelse.

Velkommen til SHE – en verden av hår!

Noe av SHE produkter

Keratinfeste

En av bestselgerne våre! SHE hair extensions med festepunkt i keratinvoks. Bruk av keratinvoks er en enkel måte å oppnå lengre og fyldigere hår på. Ved hjelp av en tang varmer du fast hårforlengelsen, noe som er en skånsom metode som ikke sliter på håret.

Hår: 100 % ekte hår, europeisk type.

Fashion Tape

Fashion Tape tilbyr samme høy kvalitet på håret som vi er vant til fra SHE – og har dessuten blitt forbedret med et mye mykere feste og et helt nytt utvalg av farger. SHE´s Fashion Tape finner du både i Natur, Ombre, Balayage og Rooted-farger. Alle fargeeffekter har jevne overganger og delikate nyanser – for resultater som er både naturlige og perfekte.

Hår: 100 % ekte hår, europeisk type

Tresse

Du klipper selv tressen i biter, samt velger festemetode etter behov. Forskjellige påføringssystemer: weaving, lim, clip.

Hår: 100 % ekte hår, europeisk type.

Argan for You

En pleiende og luksuriøs hårserie fra SHE, som fungerer like bra på eget hår som på extensions. Argan for You-serien er beriket med arganolje, som beskytter, styrker og gir håret glans.

Er du interessert i SHE Hair Extensions, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med extensions?
Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.