Sunt hår starter med sunn hodebunn

Mediceuticals er et nytt varemerke i Carl M Lundhs sortiment med et bredt utvalg av produkter for hår- og hodebunnsproblemer. Produktene gir deg som frisør muligheten til å tilby kunden individuelle behandlinger i salong for ulike hår- og hodebunnsproblemer. Kombiner behandlingen med en før- og etteranalyse av hodebunnen med Mikrokameraet vårt for å gi større verdi for kunden. Produktene kan også brukes til hjemmebruk og kan selges hver for seg, men også som sett i ulike tre-trinns-program.

Les mer om produktene nedenfor og vil du vite mer om hvordan du kan selge Mediceuticals-produkter til kundene dine – ring oss på 219 39 620.

Mediceuticals produkter

HÅRTAP OG HÅRFORTYNNING HOS MENN

Advanced Hair Restoration Technology-produkter fra Mediceuticals bidrar til å redusere overdrevet hårtap og stimulerer hårvekst for menn.

HÅRAVFALL OG HÅRFORTYNNING HOS KVINNER

Mediceuticals-produktene for kvinner er spesielt utviklet for å rette seg inn på problemer rundt kvinnelig hårtap og hårfortynning.

HODEBUNNSPROBLEMER

Scalp Therapies-produktene kan behandle ulike hodebunnsproblemer som flass, fet hodebunn og tørr hodebunn.

STYLINGPRODUKTER

Mediceuticals Zero Weight Styling-produkter kan brukes til alle typer hår, men er spesielt egnet for fint og tynt hår. De inneholder naturlige planteekstrakter som styrker og beskytter hårsekkene.

Om Mediceuticals

Mediceuticals Laboratories har hovedkontor i New Jersey (USA), og utvikler og leverer unike dermatologiske produkter som bidrar til å holde hår og hodebunn i optimal stand. For å motvirke hårtap og hårfortynning, finnes to ulike serier av produkter – en for menn og en for kvinner. Mediceuticals tilbyr også en rekke produkter som effektivt behandler ulike problemer med hodebunnen. Produktutviklingsprosessen består av mange års legemiddelforskning, og produktene er laget av naturlige, ikke-aggressive ingredienser og råvarer.

Mediceuticals unike egenskaper:

  • Spesielt utviklet for behandling av hodebunnsproblemer, men også egnet for personer med sunt hår/hodebunn.
  • Profesjonelle behandlinger for hår og hodebunn.
  • USP-renset vann (United States Pharmacopeia):
  • Mediceuticals-produkter inneholder USP-vann. Dette vannet renses fra mikroorganismer, og krever dermed mindre konserveringsmidler, noe som igjen reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.
  • pH-vennlige produkter.
  • GMP-sertifisering (Good Manufacturing Practices): GMPs retningslinjer garanterer at varene alltid produseres i trygge miljøer i samsvar med strenge protokoller.
  • Voks- og oljefrie produkter.
  • PureZero: SLS-fri formel som skånsomt rengjør hår og hodebunn. For alle hårtyper.
  • Fargebevarende kompleks: Beskytter fargebehandlet hår mot UV-stråling og utvasking, slik at fargen holder lenger.
  • Passer for alle typer hår og hodebunn.