Om oss

Carl M Lundh Norge – en del av Aderans Sweden AB

Aderans Sweden AB (før Carl M Lundh AB) er en anerkjent bedrift med lang erfaring innen parykk- og løshårsbransjen, og bedriften Carl M Lundh i Stockholm ble grunnlagt allerede i 1852. Fra starten var Carl M Lundh AB privateid, men ble i januar 2005 innlemmet i Aderans-gruppen, en verdensledende bedrift innen hårerstatningsbransjen.

Carl M Lundh Norge er en leverandør til frisører, med kontor og lager i Larvik. Carl M Lundh Norges produktsortiment omfatter alt innen hår: extensions, løshår, hårdeler, parykker, hårerstatning, frisørprodukter, tilbehør, hårsmykker, pleieprodukter og en rekke kurs/utdanninger.

Carl M Lundh Norges salgsorganisasjon består av feltselgere med stor produktekspertise som gjerne hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg og din salong.

Kontakt oss: 219 39 620

 

Foruten Carl M Lundh Norge består Aderans Sweden AB av følgende:

Toupéma Belgal – hårleverandør for frisører på det svenske markedet. toupemabelgal.se

Carl M Lundh Danmark – hårleverandør for frisører på det danske markedet. carlmlundh.dk

Carl M Lundhs Salonger– spesialistsalonger med parykker, turbaner og tilbehør – for personer som har blitt rammet av hårtap gjennom for eksempel medisinsk behandling eller alopeci. Våre salonger finner du i dag i Sverige og Danmark. carlmlundh.se

Aderans/C.M.L Haircenter – spesialistsalonger med forskjellige løsninger for tynt hår (hårerstatninger og hårprodukter) for personer som har blitt rammet av arvelig eller medisinsk hårtap/tynnhårighet. aderanshaircenter.se

Aderans Sweden AB – Leverer også til Finland, Estland, Russland og Island.

Helt siden Carl M Lundh (nåværende Aderans Sweden) åpnet ved århundreskiftet har vi satt vår ære i å kombinere langsiktighet og yrkestradisjon med viljen til kontinuerlig utvikling.

Dette er en av grunnene til at vi i dag er den markedsledende fullservicebedriften innen hårerstatninger og parykker. En annen og betydelig viktigere årsak er at vi alltid setter kundens behov i sentrum.

Hjertelig velkommen til Aderans Sweden AB!