Møter du kunder som har blitt rammet av hårtap eller har tynt hår?
Vi har et bredt sortiment av parykker i forskjellige frisyrer og hårfarger, våre varemerker:

F

Parykker

Parykker

Møter du kunder som har blitt rammet av hårtap eller har tynt hår – eller kanskje bare har en "dårlig hårdag" og vil bytte utseende for en dag?

Hvordan forskjellige mennesker velger å håndtere sitt hårtap eller sitt tynne hår, er individuelt og til syvende og sist en smaksak. Visse velger å gå med hodet bart, mens andre foretrekker å bruke turban og sjal eller parykk. Bruken av parykk forekommer oftere enn mange tror, og er en god løsning dersom man har blitt rammet av hårtap av arvelige årsaker, alopecia, medisinsk behandling eller for kunder som ikke ønsker å vise cytostatikabehandlingens eventuelle bivirkning i form av hårtap.

Vil du utvide din salongvirksomhet og tilby flere kunder flere muligheter og ny frisyre – da er en kompletterende parykkvirksomhet en god investering. Parykker gir deg, foruten økt omsetning til salongen, også flere fornøyde kunder! Les mer om våre parykkutdanninger »

Hos oss finner du et bredt sortiment av parykker i en mengde forskjellige frisyrer og hårfarger. For oss er det viktig å kunne tilby valgmulighet ettersom våre kunders ønske om frisyre skiller seg fra person til person og er helt individuelle.Ulike fibre

Det vanligste fiberet i våre parykker er syntetisk fiber. Et syntetisk fiber i god kvalitet er naturtro og mykt og finnes i en rekke forskjellige hårnyanser. Fordelen med syntetisk fiber er at det "holder" frisyren vask etter vask, og derfor er lett å stelle og style. Ulempen med syntetisk fiber er at det ikke tåler varme, f.eks. føner, rettetang eller krølltang.

Parykker i syntetisk fiber anbefaler vi til kunder som skal bære parykk i begrensede tidsperioder, fra noen måneder opp til et år – nettopp fordi det både er naturlig, pent og veldig enkelt!

Skal kunden bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, f.eks. ved genetisk hårtap eller alopecia, kan man med fordel anbefale en parykk i ekte hår, Cyberhair eller et syntetisk fiber som tåler varme. Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår.Standard eller bestilt etter mål

Vi deler inn vårt sortiment i standardkolleksjoner og i skreddersydde kolleksjoner. Med "standard" mener vi at det er en ferdig frisyre fra vårt sortiment. I standardkolleksjonen finner du et stort antall forskjellige frisyrer med alt fra veldig kort hår til lange lengder, rett eller krøllete hår, i en mengde farger og fergekombinasjoner.

Stiller kunden særlige krav til parykken, kan man i stedet velge en spesialbestilt parykk (såkalt skreddersydd parykk). Da har man muligheten til å få parykken designet etter eget ønske, spesialtilpasset til brukeren. Det kan også være aktuelt å skreddersy dersom man trenger andre størrelser enn dem som finnes under standard.

Les mer om våre fibre for produkter bestilt på mål: CyberhairV-hair

Vil du motta mer informasjon om våre skreddersydde produkter? Ring 95 21 42 24

Tips! Vi anbefaler at du bestiller parykken før håret har falt av, alternativt be kunden ta med seg et nytatt foto til salongen. På denne måten kan vi – dersom kunden ønsker – sammen lettere finne en parykk som etterligner den opprinnelige, naturlige hårfargen og/eller stilen.


 

AMORE

AMORE

Parykkolleksjonen Amore utvikles og distribueres av Aderans Hair Goods (AHG). AHG er den amerikanske divisjonen av vår felles hovedeier Aderans. Målet til Aderans Hair Goods er å levere kvalitetsparykker og hårprodukter til kvinner som av medisinske eller arvelige årsaker er rammet av håravfall. AHG arbeider hele tiden med å videreutvikle parykkolleksjonene sine, og sammarbeider med noen av de ledende innen hårbransjen – for å kunne tilby noen av de beste parykkene på markedet med både klassiske, moderne og trendy frisyrer.

Amore produseres på Aderans’ egen fabrikk i Thailand. Fabrikken ble spesielt bygget for å dekke de produksjons-kravene som stilles til parykk- og hårerstatningsmarkedet i dag. På denne måten får også AHG et uvurderlig innsyn i både produksjonsledd og kvalitetskontroll.

Vil du utvide din salongvirksomhet og tilby flere kunder flere muligheter og ny frisyre – da er en kompletterende parykkvirksomhet en god investering. Parykker gir deg, foruten økt omsetning til salongen, også flere fornøyde kunder! Les mer om våre parykkutdanninger »Amore - Parykker
Ungdommelige og trendy parykker er en av våre kjennetegn for parykkolleksjon Amore fra Aderans Hair Goods. Her finner du våre populære parykkmodeller med nydelige lange lengder og moderne fargekombinasjoner. Alle Amore-parykkene har en konstruksjon med myk dobbel mono i topp for en behagelig følelse, samt fleksibel tresse og justerbare bånd i nakken – alt for den beste
passform og komfort.

Amore - Top Pieces
Amore har i tillegg til sortiment av parykker også et godt utvalg av stilsikre hårdeler - top pieces - i syntetisk fiber. En hårdel brukes til kunder som er tynnhåret eller delvis tynnhårede - og er konstruert for å skjule issens tynne partier på en effektiv måte og for å gi mer fylde. Hårdelenes bunnkonstruksjon er fremstilt av tynne, fine materialer som gjør at de former seg helt naturlig med det eksisterende håret/frisyren og fyller ut til et perfekt resultat!

   
SENTOO COLLECTION

SENTOO COLLECTION

Vi er stolte over å presentere Aderans egen parykkolleksjon – Sentoo Collection. Kolleksjonen har sitt opphav i et europeisk samarbeid, der vi i fellesskap har utviklet en kolleksjon tilpasset våre europeiske forutsetninger i stil, frisyre og hårfarge.

Vi har full kontroll over hele produksjonen fra utvikling av produkt, modell, fiber/kvalitet og produksjon for å kunne sikre et virkelig bra produkt, med høy kvalitet, og som er verdt prisen. Vi jobber kontinuerlig med kvalitetskontroller for å kunne fortsette å levere en kolleksjon som svarer til de forventninger våre kunder stiller til en pen og komfortabel parykk.

I dag består Sentoo Collection av 32 parykker: 19 parykker i Premium, og 13 parykker Premium Plus.

Vil du utvide din salongvirksomhet og tilby flere kunder flere muligheter og ny frisyre – da er en kompletterende parykkvirksomhet en god investering. Parykker gir deg, foruten økt omsetning til salongen, også flere fornøyde kunder! Les mer om våre parykkutdanninger »Sentoo Collection | Premium
Fiber: syntetisk fiber
Sentoo Premium er en komplett kolleksjon i naturtro fiber med en eksklusiv finish og design. Konstruksjonen i en Premium er produsert med en unik detaljrikdom, med ekstra fin lace-front, mono og håndknyttet topp samt tresse i nakken – for beste passform og komfort. Samtlige Premium-parykker er produsert med denne konstruksjonen, noe som gjør valget ditt enkelt – med bare frisyre og hårfarge. Premium-parykkene er også lette å bære for en behagelig følelse og naturlig look.

Sentoo Collection | Lotus
Lotus – er den nyeste kolleksjonen i Sentoo Collection, med frisyrer som passer både yngre og eldre. Alle Lotus-parykkene har lacefront med ulik konstruksjon i mono, håndknyttet eller tresser. Hver konstruksjon er tilpasset etter frisyre – for best mulig passform og komfort. Lotus er et kompliment til de øvrige Sentoo-kolleksjonene. Lotus har et eksklusivt utvalg, inspirert av våre bestselgere, for å gi kundene våre ytterligere mulighet til å finne akkurat den frisyren de ønsker. I tillegg til fantastiske frisyrer tilbyr Lotus også et stort fargeutvalg – som er en viktig del av Sentoo Collection.

Sentoo Collection | Premium Plus
Fiber: Flexi fiber
Sentoo Premium Plus er en unik kolleksjon med helt unikt fiber som må oppleves! Denne kolleksjonen ble designet for å kunne tilby noe ekstra til kunden. Hver parykk er et håndverk med ekstra myk konstruksjon – med ekstra fin lace-front, mono og håndknyttet – samt detaljer med friksjonsmateriale i front og sider for ekstra sikkerhet og komfort.

Foruten disse fordelene er også Premium Plus produsert i Flexi-fiber, som er et utrolig mykt fiber som både kjennes, beveger seg og ser ut som naturlig hår – samt at det tåler varme. Flexi-fiber kan styles med varme opp til 140°, noe som gir ekstra fleksibilitet både for deg og din kunde. Premium Plus tilbys i mange naturlige farger.

Sentoo Collection | Essential
Fiber: ekte hår
I Essentials finner du en mengde fine parykker av ekte hår i bra kvalitet og som er verdt prisen. Parykkene finnes i en rekke forskjellige hårlengder og utførelser samt i en rekke naturtro nyanser. Konstruksjonen er myk, med dobbelt mono-topp, håndknyttet og med lacefront – for et fint, naturlig hårfeste og god passform.

Er du interessert i utvalget vårt av parykker, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med parykker? Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.

 

   
V-hair

V-HAIR

V-hair – vår stolthet hos Aderans! V-hair, akkurat som Cyberhair®, er Aderans eget patenterte fiber der man på en effektiv og smart måte har kombinert fordelene fra ekte hår og vanlig fiber.

Den "intelligente funksjonen" til V-hair gjør at det har en evne til å reagere som naturlig hår, f.eks. på forandringer i temperatur, luftfuktighet osv. Naturlig hår blir mykere i fuktig luft og stivere i tørr luft. V-hair reagerer akkurat på samme måte! Derfor kan V-hair stort sett behandles som ekte hår uten at man merker noen forskjell mellom sitt eget hår og V-hair.

V-hair – enda bedre enn ekte hår

Gjennom sin tokomponents struktur (overflate/kjerne) føles og oppleves V-hair nesten som ekte hår. Lett å stelle og lett å forme. V-hair finnes i 2 forskjellige tykkelser som kan brukes separat eller blandet for å oppnå akkurat den struktur som passer kundens eget hår. Håret er mulig å omstrukturere ved hjelp av varmeverktøy: føner, krølltang og glattetang. Makstemperatur 160 º.

Skal kunden bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, f.eks. ved genetisk hårtap eller alopecia, kan man med fordel anbefale en skreddersydd parykk i V-hair eller Cyberhair. Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår. Cyberhair og V-hair er bare tilgjengelig til våre skreddersydde produkter.For å kunne legge inn en skreddersydd bestilling hos oss anbefaler vi at du har tatt kurset vårt i dette sortimentet – for å få de beste forutsetninger for en vellykket bestilling. Mer informasjon om våre kurs finner du på vår kursside eller på telefon 
95 21 42 24

Cyberhair

CYBERHAIR

Selv om vi har et bredt sortiment av parykker, finnes det kunder som på egen hånd vil designe sin frisyre eller trenger å skreddersy fordi de stiller andre krav til utforming eller størrelser.

Skal kunden for eksempel bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, f.eks. ved genetisk hårtap eller alopecia, kan man med fordel anbefale en skreddersydd parykk i ekte hår, Cyberhair og V-hair ». Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår. Cyberhair og V-hair er bare tilgjengelig til våre skreddersydde produkter.

Cyberhair er Aderans eget patenterte fiber der man har kombinert fordelene fra ekte hår og vanlig fiber – for å skape de beste forutsetningene for en både pen og holdbar parykk. Cyberhair tåler høy varme, akkurat som ekte hår, noe som gjør at man kan style med varme for et perfekt resultat. Samtidig har det fordelene fra det syntetiske fiberet og bevarer frisyre og hårfarge, uavhengig av vask, bad eller solens stråler. Dette gir til sammen en parykk som er ekstra fleksibel, slitesterk og pen nesten uavhengig av ytre påvirkning.For å kunne legge inn en skreddersydd bestilling hos oss anbefaler vi at du har tatt kurset vårt i detta sortimentet – for å få de beste forutsetninger for en vellykket bestilling. Mer informasjon om våre kurs finner du på vår kursside eller på telefon 
95 21 42 24

 

Christine headwear

Christine Headwear - turbaner.

Hos oss finner du et bra utvalg av hodeplagg – turbaner og sjal – som er et enkelt og pent supplement til parykk. Felles for våre hodeplagg er den kvaliteten som føles bra og bekvemt på hodet, alt for den beste komfort. En parykkunde som besøker din salong, skal foruten fin parykk også tilbys pleieprodukter, tilbehør og en eller flere turbaner.

Våre hodeplagg kommer fra Christine Headwear, som kombinerer funksjon og design på en fantastisk måte. Med en turban fra Christine Headwear får du:

  • Et pent og behagelig alternativ tilbehør til din parykk
  • Naturlige materialer som varmer og beskytter huden
  • Deilige og myke materialer - for beste komfort
  • Ingen ubehagelige sømmer
  • Forskjellige modeller til både hverdag, fest, fritid og natten
  • En basekolleksjon i mange farger
  • En vår/sommer- og en høst/vinter-kolleksjon med sesongens mønster og farger

Christine Headwears-kolleksjon er oppdelt i sesongkolleksjoner og basiskolleksjon. Sesongens kolleksjoner er unike turbaner, sjal og hatter for vår/sommer og høst/vinter, i sesongtilpasset materiale, farger og mønster.

Soft Line er basiskolleksjonen i Christines sortiment og tilbyr enklere turbaner for hverdagen, i en rekke forskjellige farger. Soft Lines unike materiale er mykt, puster og er behagelig mot hodet. Soft Line er tilpasset daglig bruk, både dag og natt, og holder hodet varm og god. Også for kunder som er aktive og trener, er Soft Line en perfekt kolleksjon, ettersom turbanen holder seg på plass og puster på en behagelig måte.

Fra Christine Headwear, en kolleksjon for barn – Petite Peanut. I størrelser fra alder 2-12.En enkel tommelfingerregel – for hver parykk du selger, skal du også selge en turban. En turban er et bra supplement til parykk, til for eksempel hjemmebruk og som ekstra varme om natten.