Vil du utvide din salongvirksomhet og tilby flere kunder flere muligheter og ny frisyre – da er en kompletterende parykkvirksomhet en god investering. Parykker gir deg, foruten økt omsetning til salongen, også flere fornøyde kunder!

Hos oss finner du et bredt sortiment av parykker i en mengde forskjellige frisyrer og hårfarger. For oss er det viktig å kunne tilby valgmulighet ettersom våre kunders ønske om frisyre skiller seg fra person til person og er helt individuelle.

Standard eller bestilt etter mål

Vi deler inn vårt sortiment i standardkolleksjoner og i skreddersydde kolleksjoner. Med ”standard” mener vi at det er en ferdig frisyre fra vårt sortiment. Stiller kunden særlige krav til parykken, kan man i stedet velge en spesialbestilt parykk (såkalt skreddersydd parykk). Da har man muligheten til å få parykken designet etter eget ønske, spesialtilpasset til brukeren. Det kan også være aktuelt å skreddersy dersom man trenger andre størrelser enn dem som finnes under standard.

Ulike fibre

Det vanligste fiberet i våre parykker er syntetisk fiber. Et syntetisk fiber i god kvalitet er naturtro og mykt og finnes i en rekke forskjellige hårnyanser. Fordelen med syntetisk fiber er at det ”holder” frisyren vask etter vask, og derfor er lett å stelle og style. Ulempen med syntetisk fiber er at det ikke tåler varme, f.eks. føner, rettetang eller krølltang.

Parykker i syntetisk fiber anbefaler vi til kunder som skal bære parykk i begrensede tidsperioder, fra noen måneder opp til et år – nettopp fordi det både er naturlig, pent og veldig enkelt! Skal kunden bære parykk i en lengre tidsperiode eller resten av livet, kan man med fordel anbefale en parykk i ekte hår, Cyberhair eller V-hair. Fordelen med disse fibrene er at de er så nært eget hår du kan komme, og kunden kan style med både varmeverktøy og produkter, akkurat som med eget hår.

Se våre kolleksjoner:

Er du interessert i utvalget vårt av parykker, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med parykker?
Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.