Vår filosofi om hår er at det ikke finnes noen begrensninger, bare muligheter! Derfor er sortimentet vårt utviklet for å gi deg som frisør alle muligheter til å oppfylle kundenes ønsker – uansett hvilke forutsetninger de har, enten det er mye hår, lite hår, kort hår, langt hår, bare tynne partier eller hårtap.

Har kunden ideen, kan vi tilby løsningen, med:

  • Extensions
  • Parykker
  • Hårerstatninger
  • Turbaner og sjal
  • Hårprodukter for tynt hår

Vi tilbyr alt fra helhetskonsept med Brand Store til at du som frisør arbeider sortimentsbasert med for eksempel extensions, parykker eller løsninger for tynt hår. Det som passer for deg og din salong, rett og slett.

Vårt utvalg

Extensions

Vi tilbyr deg som frisør alle valgmuligheter når det gjelder extensions – for at du skal kunne velge extensionssystem etter ønsket resultat. Hos oss finner du extensions med systemer: ultralinks, keratinfeste, lim, tape, tresse eller clip-in – fra merker Balmain Hair, SHE og Tape Volume.

Parykker

Hos oss finner du et bredt sortiment av parykker i en mengde forskjellige frisyrer og hårfarger. For oss er det viktig å kunne tilby valgmulighet ettersom våre kunders ønske om frisyre skiller seg fra person til person og er helt individuelle.

Headwear

Våre hodeplagg kommer fra House of Christine, som kombinerer funksjon og design på en fantastisk måte. Med en turban fra Christine Headwear får du et pent og behagelig alternativ tilbehør til din parykk, i naturlige materialer som varmer og beskytter huden.

Pleije & Styling

Pleieprodukter og hårpleie er alfa og omega for en pen frisyre! Vi tilbyr tre merker, hver med sine unike egenskaper – Balmain Care & Styling, SHE Argan og Mediceuticals.