Vi tilby deg som frisør alle valgmuligheter når det gjelder løshår!
Hos oss finner du extensions med flere ulike hårforlengelsessystemer – våre varemerker:

F

Extensions

Extensions – så mye mer!

For mange er håret noe spesielt og noe vi tenker mye på – frisyre, hårfarge, kvalitet, hårlengde m.m. Foruten at man tenker på frisyren, kan det også være tanker om tynt hår i tinningene og nakken, til for lite volum og en altfor "flygende" hårkvalitet.

I motsetning til hva mange tror, kan påsetting av extensions og løshår tilby så mye mer enn bare lengde og volum. Teknikken er også et bra redskap for eksempel for å fylle ut der kunden ønsker seg mer hår. Ved å sette inn hår/extension kan man både forsterke, fylle ut og forandre kundens hårfarge. For hver extension du setter inn, får du, foruten en mer fornøyd kunde, også økt mersalget i din salong.

Vi tilbyr deg som frisør alle valgmuligheter når det gjelder extensions – for at du skal kunne velge extensionssystem etter ønsket resultat. Hos oss finner du extensions med systemer: ultralinks, keratinfeste, lim, tape, tresse eller clip-in.

 Noen gode råd – hva du kan gjøre med extensions:

  1. Fyll ut med mer hår. Tilby mer hår til alle kunder som trenger å fylle ut sitt eget hår for å oppnå optimalt volum, lengde og frisyre.
  1. Tilby hårstriper og effekter. Tradisjonell fargeteknikk er en av de vanligste måtene å skape striper på. Teknikken er effektiv, men også permanent. Skulle kunden angre seg, så har man ikke annet valg enn å farge om eller vente på at fargen mettes eller håret vokser ut igjen. Ved i stedet å velge striper av extensions har både du og kunden kontroll over hele prosessen, fra første stripe til ferdig resultat.
  1. Full-head-volum og lengde. Full-head, en klassisk extension med både volum og lengde, er en god løsning for kunder som ikke har tid eller tålmodighet til å vente på at deres egne hår skal vokse ut, eller hvis eget hår ikke har forutsetningene til å bli lengre.

Profilér din salong ved å tilby mer hår. Det første trinnet på salongens vei mot enda mer fornøyde kunder og økte inntekter er å la dine kunder vite hva du kan. Fortell dem at du jobber med extensionssystemer, og at du, avhengig av ønske, kan fylle ut og forlenge deler av eller hele håret.

BALMAIN HAIR COUTURE

BALMAIN HAIR

Balmain Hair – er en av de ledene aktørene innen hårbransjen, med over 40 års erfaring med løshår og hair extensions. Med Balmains evne til å kombinere løshår med de siste trendene har vi fått en hårkolleksjon som foruten at den forsterker kvinners skjønnhet, også gir verktøy for en ultimat catwalk-look. Balmains produktportfefølje er skapt ut fra mote og skjønnet samt stor erfaring fra motevisninger og styling backstage.

Som en del av Balmain Hairs arv, fra Paris’ kjente motehus, velger også mange moteskapere internasjonalt å arbeide med kolleksjonen Balmain Paris Hair Couture – for å kunne presentere sin styling sammen med de beste redskapene for catwalk-looken. Balmain samarbeider med mange spennende motedesignere fra Paris, Amsterdam, New York og Shanghai m.fl.

Gjennom velutdannede hårspesialister utdanner Balmain Hair i dag i over 50 land over hele verden. Balmain Paris Hair Couture er kjente for sin kvalitet og sitt brede produktspekter – og tilbyr foruten et fantastisk sortiment med 6 måneders garanti på sitt hår*. Balmain oser av luksus og har lenge fått oppmerksomhet for sin detaljrikdom og perfeksjon i både presentasjon og produkt. *Garantien gjelder bare dersom anbefalte behandlingsprodukter er brukt, Balmain Hair Care for extensions i ekte hår eller Memory® hair

Velkommen til å titte inn bak kulissene i Balmains verden…


 

 

Noen av Balmains hårprodukter:

Fill-in Extensions
- gir volum, farge, struktur og lengde til håret.
System: keratinfester | Hår: 100 % ekte hår

Double Hair
- 3 påføringssystemer i én forpakning.
System: keratinfester, mikroringer eller clips | Hår: 100 % ekte hår

Easy Volume & Easy Length tapehår
- to raske og morsomme måter å arbeide med løshår på.
System: tapehår | Hår: 100 % ekte hår

Hair Dress
- perfekt produkt for rask utfylling og mer volum
System: tynn nylontråd, forsterkning med clips i nakken | Hår: 100 % ekte hår og Memory®hair

Clip-in Weft
- skap umiddelbart og glamorøst langt hår, på mindre enn 5 minutter!
System: klips | Hår: 100 % ekte hår og Memory®hair

Catwalk Ponytail
- på bare ett minutt kan du få en lang, fyldig hestehale!
System: hårdel | Hår: Memory®hair

balmainhair.com

   

She international

SHE Hair Extensions er en internasjonalt kjent aktør innenfor hair extensions og tilbyr et bredt sortiment av det meste innenfor løshår - alt for å gi kvinner optimal mulighet til å få nettopp den frisyre de ønsker!

Et av SHE Hair Extensions fremste kjennetegn er kvalitetshår. Produktene fremstilles av Remy-hår, der hvert hårstrå følger samme retning som ens eget hår, og som bearbeides og behandles for å ivareta et naturlig mykt og smidig hår.

SHE bruker bare 100 % ekte hår, og garanterer både kvalitet og sikkerhet med produktet. SHE er sertifisert ifølge ISO 9001 og garanterer derfor høy kvalitet og utførelse.

Velkommen til SHE – en verden av hår!


Noen av SHEs hårprodukter:

Fashion Tape
– Vi er stolte av å presentere et helt nytt tapehår fra SHE – Fashion Tape!
System: tape | Hår: 100 % ekte hår
Fashion Tape tilbyr samme høy kvalitet på håret som vi er vant til fra SHE – og har dessuten blitt forbedret med et mye mykere feste og et helt nytt utvalg av farger. SHE´s Fashion Tape finner du både i Natur, Ombre, Balayage og Rooted-farger. Alle fargeeffekter har jevne overganger og delikate nyanser – for resultater som er både naturlige og perfekte.

I tillegg til farge gir tapehår også lengde og maksimalt volum! Fashion Tape leveres i Singlestrips, i pakker på 4 cm x 10 biter. Dette gir enda flere muligheter til å blande forskjellige farger for en mer nyansert hårfarge eller effektstriper. Det myke og tynne festet på Fashion Tape gir også en veldig behagelig og naturlig følelse! Fashion Tape er lett å applisere og fleksibel og enkel å bruke.

Keratinvoks
- En av våre bestselgere!
System: keratinfeste | Hår: 100 % ekte hår

Extensive
- et selvsagt valg for deg som raskt og enkelt vil skape en fyldigere frisyre med lange lengder
System: tape | Hår: 100 % ekte hår

Tresse
- du klipper selv tressen i biter, samt velger festemetode etter behov.
Forskjellige påføringssystemer: weaving, lim, clip | Hår: 100 % ekte hår

Clip-in
- raskt og enkelt, mer lengde og volum!
System: klips | Hår: 100 % ekte hår

Ponytails | Dea, Jana og Diva
- en pen hestehale på kort tid!
System: hårdel | Hår: syntetisk fiber og 100 % ekte hår

she.it

   

Tapevolume

Tapevolume (tapehår) er vårt eget produkt – som vi gjerne snakker varmt om!

Tapevolume har vi utviklet etter våre kunders ønske og forventninger om et bra og effektivt tapehår – med høy kvalitet. Vi har full kontroll over hele produksjonen fra utvikling av produkt, kvalitet og produksjon for å kunne sikre et virkelig bra produkt, med høy kvalitet og som er verdt prisen.

Vi jobber kontinuerlig med kvalitetskontroller for å kunne fortsette å levere et av de beste tapehårene som markedet har å tilby!

 Tapevolume
- for deg som rask og enkelt vil lage en fyldigere frisyre med fin lengde
System: tapehår | Hår: 100 % ekte hår

I tillegg til volum og lengde har du også muligheten til å blande ulike nyanser og farger for å oppnå et mer nyansert resultat eller morsomme effektstriper. Tapevolume har tynne festepunkter som gir en nesten usynlig finish, og dette gir også håret et naturlig utseende.

Tapevolume finnes i hårlengdene 40, 50 og 60 cm, og både som hel forpakning og singlestrips (bare i hårlengden 40 cm). I I Tapevolume sortimentet finner du også morsomme effektfarger som fuchsia, pink, purple, dark red, blue og red.

   
LOVES CHANGE

Loves Change

I Loves Change-sortimentet finner du både hårdeler i syntetisk fiber og extensions i ekte hår.

Loves Change er vårt eget varemerke der vi har kontroll over hele prosessen fra utvikling av produkt, kvalitet og produksjon – for å kunne sikre gode produkter med god kvalitet og til en god pris.

Loves Change kompletterer produktene fra våre andre leverandører for å gjøre vår totale produktportefølje så komplett som mulig – til deg som kunde.

 


 

Ultra Links
- du trenger bare hår, tang og mikroringer.
System: mikroringer | Hår: 100 % ekte hår

Clip-in
- raskt og enkelt, mer lengde og volum!
System: clip-in | Hår: 100 % ekte hår

Hårdeler
- for raske og kreative håroppsett anbefaler vi hårdeler i syntetiske fiber.
System: hårdel med klemme eller klips | Hår: syntetisk fiber

Tips! Flere av våre frisører ser bort fra den eksisterende påføringsmetoden (f.eks. klemme eller mini-clips) og påfører med egne teknikker – for optimal bruk av hårdelen, for utfylling og effekter.