Løsninger for hårtap og tynt hår

Har du en kunde som lider av hårtap eller begynner å bli tynn i håret? Vi tilbyr produkter/løsninger som effektivt skjuler tynne partier og fungerer som et naturlig supplement til eget voksende hår – med garantert resultat.

Ved tynt hår eller flekkvist hårtap er Hårerstatning eller Top Piece en god løsning. Disse produktene brukes når hårtapet gjelder bare en del av issen, og fungerer som et supplement til kundens eget hår. Riktig behandlet og tilpasset blir hårerstatning eller Top Piece en naturlig del av håret og utseendet.

En hårerstatning er akkurat det navnet tilsier, nemlig en erstatning av hår man har mistet. En hårerstatning er en hårdel som skjuler tynne partier og fungerer som et supplement til eget voksende hår. Hårerstatningen er ment å skulle vare i lengre tid, og er tilpasset slik at den fungerer til ulike livsstiler og situasjoner: hverdag, fritid, aktiviteter, trening, bading osv.

Vil du utvide salongvirksomheten og tilby flere kunder flere muligheter og ny frisyre – da er hårerstatning eller Top Piece en god investering. I tillegg til økt omsetning i salongen gir produktene deg også flere fornøyde kunder!

Har du spørsmål om våre produkter for tynt hår og hårerstatninger? Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.

Våre produkter

Top Pieces

Top Pieces brukes når hårtapet gjelder bare en del av issen, og fungerer som et supplement til kundens eget hår. Riktig behandlet og tilpasset blir Top Piece en naturlig del av håret og utseendet. Enkel å ta av og på – for kunden.

Harerstatning

En hårerstatning er en hårdel som skjuler tynne partier og fungerer som et supplement til eget voksende hår. Hårerstatningen er ment å skulle vare i lengre tid, og er tilpasset slik at den fungerer til ulike livsstiler og situasjoner. Hårerstatningen brukes hele døgnet, og ingen kan se at det ikke er naturlig hår.

Voux - Hårfiber

VOUX er en hårbyggende fiber som gir både menn og kvinner hår som ser naturlig fyldig ut på få sekunder. De naturlige fibrene er fukt-, svette- og vindbestandige, og fjernes enkelt med sjampo. Produktet påføres i løpet av sekunder. For alle hårtyper og hårfarger. Laget av 100 % naturlig bomull. Fyldigere hår og økt volum – med det samme!

Hårprodukter

Mediceuticals unike dermatologiske produkter  bidrar til å holde hår og hodebunn i optimal stand. For å motvirke hårtap og hårfortynning, finnes to ulike serier av produkter – en for menn og en for kvinner. Mediceuticals tilbyr også en rekke produkter som effektivt behandler ulike problemer med hodebunnen.

Er du interessert i utvalget vårt av Top Pieces og Harerstatninger, eller ønsker du å ta et kurs i å jobbe med sortimentet?
Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer om utvalget vårt og kursmulighetene.