Pleieprodukter og hårpleie er alfa og omega for en pen frisyre!
Helheten blir alltid best hvis du bruker tid på detaljene. Pleieprodukter og tilbehør:

F

Pleie/Styling

Pleie/styling

Balmain Care & Styling og Hair Support er først og fremst utviklet for kundens eget hår. Balmain Care & Styling er med sine to unike produktlinjer, en komplett serie tilpasset både for session -stylisten, salongen og kunden. Med Care & Styling får du de produkter du trenger for et velpleid, pent hår med elegant finish.

Hair Support er vår populære hårpleieserie for kunder med hår- og hodebunnsproblemer. Den rengjør effektivt og skaper optimale forutsetninger for friskere hår og hodebunn.

 

balmain care & styling

BALMAIN CARE & STYLING

Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linjen med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

Balmain Care & Styling passer både til frisør og stylister, session-stylister og kunder. Felles er ønsket om å finne en serie som skaper beste forutsetninger for et enda vakrere hår!



I Balmain Care & Styling inngår bland annet våre populære produkter:

Repair Mask (reparerende maske) - Intensiv behandling som reparerer og beriker håret, med arganelixir. Gjør håret mykt og glansfullt.

Mouisturizing Conditioner (fuktighetsgivende balsam) - Vitaliserende og nærende balsam, beriket med arganelixir. Reparerer, styrker og beskytter håret. UV-beskyttelse.

Moisturizing Shampoo (fuktighetsgivende sjampo) - En dypt nærende sjampo, med arganelixir. Perfekt for behandlet eller farget hår. Gir næring, vitaliserer og gir naturlig glans og elastisitet til håret.

Volume Shampoo (volumshampo) - En sjampo som gir fyldig og glansfullt hår – for ekstra volum. Paraben- og sulfatfri.

Volume Conditioner (volumbalsam) - En nærende og pleiende balsam, for ekstra volum og fyldig hår. Paraben- og sulfatfri.

Leave-in Conditioning Spray (leave-in-balsamspray) - En leave-in-spray som passer de fleste hårtyper. Gir ekstra næring, volum og beskyttelse i løpet av dagen. UV-beskyttelse.

Dry Shampoo (tørrsjampo) - En oppfriskende tørrsjampo som gir en perfekt matt struktur og fyldig hår.

Silk Perfume (silkeparfyme) - En backstage-hemmelighet! Spesielt utviklet for å gi en lett, silkematt finish. Inneholder arganolje.

Texturizing Salt Spray (saltspray) - Spray som inneholder havsalt, og som gir ekstra tekstur og struktur til håret.

Argan Moisturizing Elixir - Et serum som gir en umiddelbar boost til håret og tuppene, for et mykt, glansfullt og friskt hår.

Session Spray | Strong - Profesjonell spray som gir ekstra struktur og fiksering – for perfekt styling.

Session Spray | Medium - Spray for struktur og fiksering ved styling.

Volume Mousse | Strong - Mousse som styrker og gir volum ved styling.

For mer informasjon om hele vårt Care & Styling sortiment, kontakt vår selger på telefon 977 29 441

   
VOUX

VOUX

Voux hårtykkende fiber gir menn og kvinner hår som ser naturlig og fyldigere ut på få sekunder. Dekker grått hår. De naturlige hårfibrene er regn- svette og vindavisende og er enkelt å vaske bort med shampo. Fullere hår og økt volum - direkte!

 

HAIR SUPPORT

HAIR SUPPORT

Hair Support – for friskere hår og hodebunn.

Hair Support hårpleieserie gjenoppbygger hodebunnen, gir sterkere hår samt kan stimulere ny vekst. Hair Support rengjør tilstoppede hårsekker og stimulerer hodebunnen slik at blodsirkulasjonen øker. Hårsekkene revitaliseres, gjenoppbygges, ved at hodebunnen fjernes for belegg av fett/talg og pleieprodukter. På denne måten forbedres hårets kondisjon og beskyttes mot fortsatt hårtap samt kan stimulere til ny vekst.

Hair Support kan til og med være effektiv mot medisinsk relatert hårtap. Kunder som har gjennomgått programmet, har opplevd en gjenvekst av håret på halve den beregnede tiden. Hair Support er et 3-trinns program, utformet for å skape optimale forutsetninger for hårets vekst:

  • Trinn 1: Konsultasjon og håranalyse.
  • Trinn 2: Profesjonelle behandlinger med Hair Support på din salong.
  • Trinn 3: Hjemmebehandlinger for kunden, med Hair Support Hometreatment (sjampo, balsam, innpakning).


I Hair Supports-hårbeskyttelse serie inngår:

Cleansing Shampo | Restructuring Conditioner | Overnight Treatment | Color Retention Shampo | Shaping Spray | Foam Styling Mousse | Hometreatment Kit | Mini Kit | Professional Treatment | Capsule Treatment | Mikrokamera

Har du spørsmål om Hair Support og hvordan du kan komme i gang og jobbe med det på din salong? Kontakt oss gjerne, ring 95 21 42 24

 

   
øyne og bryn

bruk tid på detaljene.

Pleieproduktene og tilbehøret til hårproduktene våre er derfor like viktige som selve håret når det gjelder å gi optimale forutsetninger for et flott hår.

Øyenvipper og bryn - til hverdag og fest.
Øyenvipper og øyenbryn gir ikke bare øynene, men hele ansiktet et “løft”. Med løsvipper får du ekstra fylde og volum – og med litt farge får du fine og markerte øyenbryn. Produktene våre er enkle å bruke og fungerer som tilleggsprodukter i salongen.

Bryn.
Til deg med lite eller ingen øyebryn, tilbyr vi nå en helt ny semipermanent og vannfast øyebrynsfarge- Eye Power! I pakken for du med farge, mal for forming og pensel til påføring. Dette gjør det raskt og enkelt å påføre og resultatet er vakre bryn med en naturlig look på under 1 minutt! Bruk vår guide for å velge riktig farge som passer deg/ kunden best! Lenke her - Eye Power!

Trenger du tips eller råd om øyevipper – kan du kontakte oss på 95 21 42 24.